Παντελής Γκουδής

Ο Παντελής Γκουδής δραστηριοποιείται στη βιομηχανία του entertainment και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο των ταινιών και της μουσικής. Έχει πτυχίο μάρκετινγκ από το Deree College, μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις και πιστοποιητικό Level One Project Management από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με τις περισσότερες μεγάλες εταιρείες και στούντιο και στις δύο βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Virgin Records, Warner Music, Sony Music, 20thCentury Fox / MGM, Paramount / DreamWorks, Disney καθώς και τα κορυφαία ελληνικά studios, τα ΚΑΠΑ Studios του Γ. Καραγιάννη. Η εξειδίκευση του έχει να κάνει με το μάρκετινγκ, τη διανομή, τις εξαγορές, τις πωλήσεις, την ανάπτυξη περιεχομένου και την παραγωγή μουσικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτήν τη εποχή είναι υπεύθυνος ανάπτυξης οπτικοακουστικού περιεχομένου στη GravityBreath Pictures.

GRAVITYBREATH PICTURES
H εταιρεία GravityBreath Pictures, είναι μια ανερχόμενη σύγχρονη εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικών έργων και ψυχαγωγίας, που συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Η οργάνωση, λειτουργία και αποστολή της συνδέονται με το στόχο για περαιτέρω ανάπτυξη της εγχώριας δημιουργικής βιομηχανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε σε συνεργασία του Άγγελου Κοταρίδη, καταξιωμένου επιχειρηματία στον χώρο της ψυχαγωγίας, του real estate και της εστίασης και του Πάνου Κουάνη, τέως Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου του ΕΚΟΜΕ, που θεμελίωσε και λειτούργησε με αξιοσημείωτα αποτελέσματα τον κρατικό χρηματοδοτικό μηχανισμό για την ενίσχυση οπτικοακουστικών παραγωγών και την προσέλκυση οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα (γνωστό σε όλους Cash rebate program).
Η εταιρεία έχει άκρως διεθνοποιημένο χαρακτήρα και στόχευση σε συνεργασίες με το εξωτερικό, ενώ λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο συνεργαζόμενη με διεθνείς εταίρους για την παραγωγή υψηλής ποιότητας περιεχομένου. Τα τρέχοντα έργα της περιλαμβάνουν συμφωνίες συμπαραγωγής και εκτέλεσης παραγωγής με εταίρους από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη, ενώ οι εγχώριες παραγωγές της συμπεριλαμβάνουν συμφωνίες με τηλεοπτικούς σταθμούς για την παραγωγή τηλεοπτικών έργων, ταινιών μεγάλου μήκους μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation. Βασική επιδίωξη της GravityBreath Pictures είναι η ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού για το industry παγκοσμίως και για το λόγο αυτό έχει πολυδιάστατη λειτουργία που στοχεύει στην παραγωγή περιεχομένου με παγκόσμια απήχηση.
www.gravitybreathpictures.com

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Καταχώρηση

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants