Μίνα Καρτσαγκούλη

Ονομάζομαι Μίνα Καρτσαγκούλη, είμαι 18χρονών και είμαι μια αυτοδίδακτη artist με πάθος για το σχεδιασμό χαρακτήρων. Αποφοίτησα πρόσφατα από το λύκειο και ανυπομονώ να μοιραστώ την αγάπη μου για την τέχνη με τον κόσμο.

Παρόλο που δεν έχω βρεθεί σε κάποιο επίσημο πρόγραμμα εκπαίδευσης, έχω αποκτήσει εξαιρετικές δεξιότητες μέσα από αμέτρητες ώρες εξάσκησης και δοκιμής. Έχω εμπνευστεί αρκετά από διάφορα video games (πχ. Valorant, League Of Legends, Aion, Genshin Impact κτλπ.) αλλά και από anime και manga. Απολαμβάνω να δημιουργώ φανταστικούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες που αφηγούνται μια δημιουργική ιστορία.

Πέρα από τον σχεδιασμό χαρακτήρων, απολαμβάνω επίσης να εξερευνώ άλλους τομείς τέχνης, όπως εξωπραγματική περιβαλλοντική δημιουργία, animation, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής εικονογράφησης και της παραδοσιακής τέχνης. Είμαι πάντα ενθουσιασμένη να μαθαίνω νέες τεχνικές και να επεκτείνω τη δημιουργικότητά μου σε νέα επίπεδα.

Ο στόχος μου ως καλλιτέχνης είναι να μοιραστώ το πάθος μου για την δημιουργία χαρακτήρων με άλλους και να τους εμπνεύσω να ακολουθήσουν τις δικές τους καλλιτεχνικές ικανότητες. Ανυπομονώ να συνεχίσω να αναπτύσσομαι και να εξελίσσομαι ως καλλιτέχνης και είμαι ενθουσιασμένη να δω πού θα με οδηγήσει ο δρόμος μου.

Με την Οικονομική Υποστήριξη

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants