Μανόλης Μακρογιαννάκης

Ονομάζομαι Μανόλης Μακρογιαννάκης.

Όπως μπορεί κάποιος σωστά να υποθέσει από το όνομα μου, κατάγωμαι από την Κρήτη, αλλά είμαι γεννημένος και ζω στην Αθήνα. Αν και σπούδασα Μηχανολογία από…σπόντα, αυτό που πάντα μου άρεσε να κάνω ήταν να ζωγραφίζω χαρακτήρες που διάβαζα σε comics ή έβλεπα στην τηλεόραση σε cartoon σαν κλασικό παιδί των 90’s.

Η στροφή προς το animation ήρθε σαν φυσική εξέλιξη και μετά από τις σπουδές μου στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο τμήμα του animation τα πράγματα άρχισαν λίγο πολύ να παίρνουν το δρόμο τους, αν και ακόμα δεν μου αρέσει να επαναπαύομαι.

Αυτή την περίοδο δουλεύω στην εταιρεία Hamilton House Publishers ως animator και εικονογράφος σε βιβλία και σε βίντεο εκμάθησης αγγλικών. Στο παρελθόν έχω κάνει διάφορες δουλειές όπως εικονογραφήσεις σε παιδικά παραμύθια, έχω δουλέψει ως γραφίστας, ως freelancer animator μέχρι και ως…σερβιτόρος, όμως πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για μένα και για λίγο σχέδιο προσπαθώντας να εξελίσσομαι καλλιτεχνικά.

Ασχολούμαι κυρίως με fanart, digital drawing και animation μικρού μήκους, ενώ κάποια στιγμή έχω ως στόχο να εκδώσω και ένα δικό μου ολοκληρωμένο comic.

Με την Οικονομική Υποστήριξη

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants