Παναγιώτα Τσιμπαλίδη

Η Παναγιώτα Τσιμπαλίδη, το πρόσωπο πίσω από την επωνυμία ANIMAfelis Creative Space σπούδασε Εφαρμοσμένες Τέχνες στο ΤΕΙ Αθηνών καθώς και Κόμιξ και Εικονογράφηση στα μονοετή τμήματα της σχολής Ορνεράκη. Ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με την γραφιστική και το design καθώς και με τον γραφιστικό σχεδιασμό επιτραπέζιων παιχνιδιών, βιβλίων και την οπτική τέχνη γενικότερα. ‘Εχει κάνει διάφορες συνεργασίες όσον αφορά την εικονογράφηση ή/και σχεδιασμό βιβλίων και μικρά κομιξάκια της θα βρείτε σε διάφορα φανζίνς και στις αυτοεκδόσεις “Ταξίδι Πάνω από τα Άστρα” (2017) και “Ελπίδα και Έρως”(2019).

Τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να εστιάσει επαγγελματικά λίγο παραπάνω στην καθ’εαυτού εικονογράφηση και σε πικοιλόμορφα καλλιτεχνικά projects και συνεργασίες, μια εκ των οποίων ήταν και το flash-fiction βιβλιαράκι “12 και 1 Ιστορίες ενός Ανθρώπου που Αγαπούσε μόνο τα Βιβλία” σε κείμενα του Ανδρέα Μιχαηλίδη, όπου ανέλαβε να εικονογραφήσει το εξώφυλλο και τις δεκατρείς εικονογραφήσεις του βιβλίου.

Αρέσκεται στο να διαβάζει πολύ, να χαϊδεύει (και να σχεδιάζει) γατιά, να geek-ιάζει με anime και ΤΤRPGs, να μελετά την πρακτική εφαρμογή της φιλοσοφίας του ευ ζην και να φιλοσοφεί με εκλεκτή παρέα το Νόημα της Ζωής, του Σύμπαντος και των Πάντων.

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants