Αλέξια Οθωναίου

Η Αλέξια Οθωναίου ζωγραφίζει, σκιτσάρει, εικονογραφεί και γράφει σενάρια για comics. Ολοκλήρωσε με άριστα τις πτυχιακές και τις μεταπτυχιακές σπουδές της (First Class Bachelor of Arts Degree {Hons} στη ζωγραφική, από το Surrey Institute of Art and Design University College, και First Class Master of Arts Degree {Hons} στην εικονογράφηση και στην κινούμενη εικόνα από το Kingston University).

Έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και comics σε ποικίλα έντυπα (UNFOLLOW, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ, ATHENS VOICE, κ.α.), έχει δημιουργήσει τα comic άλμπουμ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΜΕΡΗ (Jemma Press), ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΥΓΗ (Jemma Press), DRACULA MGD, DRACULA MGH και DRACULA MGB (σε συνεργασία με την Δήμητρα Αδαμοπούλου, Jemma Press), CHEMICAL MORPHEUS (σε συνεργασία με τον Κυριάκο Μακρή, Comicdom Press), ΣΥΝΔΡΟΜΟ #4 (σε συνεργασία με τον Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου, Comicdom Press), και BLEEDING HEARTS (σε συνεργασία με τον Σπύρο Δερβενιώτη, Jemma Press).

Αυτό τον καιρό, δημοσιεύει την comic σειρά “Σαβουάρ Σουρβίβρ”, στην ιστοσελίδα SoComic.gr  (με την υποστήριξη της ΙΟΝ), και το comic strip “Χ Εις Τον Ψ”, στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. Εικονογραφεί παιδικά βιβλία και συμμετέχει σε εκθέσεις comics και ζωγραφικής, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants