Άρης Λάμπος

O Άρης Λάμπος ζωγραφίζει πάνω κάτω για τους ίδιους λόγους που αναπνέει…  Η καρδιά του όμως χτυπάει λίγο πιο δυνατά για τα comics.

Αυτή την περίοδο τρολλάρει τον εαυτό του και τους υπόλοιπους οπαδούς του σκληρού ήχου, με τη χιουμοριστική σειρά comics ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ (εκδόσεις Jemma press, SoComic.gr). Έχει συμμετάσχει στην εικονογράφηση του steampunk post-apocalyptic επιτραπέζιου παιχνιδιού AFTER LONDON από τη Hercules Game Studios.

Εικόνες του θα βρείτε, ανάμεσα σε άλλα, στα comics ΜΑΥΡΟ ΦΩΣ  (εκδόσεις Comicdom Press, σενάριο Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου), MR. BLEAK και BITCHCRAFT (αυτοχρηματοδοτούμενα). Έχει εικονογραφήσει τα βιβλία του του Ανδρέα Μιχαηλίδη Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΠΡΟΖ των εκδόσεων Nightread-Ars Nocturna.

Λατρεύει τα φεστιβάλ, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στο “Εν Αιθρία”, το Comicdom Con, το Malta Con, το Fantasticon, το AthensCon και το Decepticon. Το τελευταίο δεν υπάρχει. Σχεδιάζει εξώφυλλα για μουσικά σχήματα και έχει δουλέψει σε εφημερίδες ως γελοιογράφος. 

Είναι ρεπόρτερ στο δελτίο του Star. Στον ελεύθερο χρόνο, που δεν του μένει, τραγουδάει στο heavy rock σχήμα “Deathcrop Valley” και το metal συγκρότημα “System Decay”.

Αποφεύγει συστηματικά τον ύπνο.

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants