Χάρρυ Σάξον

Ο Harry Saxon άρχισε να ασχολείται με τα κόμικς και την εικονογράφηση σε μικρή ηλικία και έχει συνεργαστεί με μια πληθώρα περιοδικών και εκδοτικών οίκων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής δουλειά του έχει εμφανιστεί σε παραπάνω από 30 εκθέσεις στην Ευρώπη. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κόμικς και ήταν ένας από τους κριτές του 2023 στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Animasyros.

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το χρωματισμό κόμικς. Από τις γνωστότερες δουλειές του είναι το “Vagrant Queen” (στο οποίο βασίστηκε και η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του καναλιού Syfy), η συνέχεια του “Vagrant Queen: A Planet Called Doom”, το “Test” (Vault Comics), και το “Sex Death Revolution” (Black Mask Comics).

Κάποιες από τις πιο πρόσφατες δουλειές του είναι το “Killer Queens” (Dark Horse Comics), το οποίο έχει λάβει υποψηφιότητα για Eisner Comic Industry Award και GLAAD Media Award (2 φορες).

Η δουλειά του συχνά έχει θέματα LGBT – μιας και είναι μέλος της κοινότητας – όπως και sci-fi, fantasy και horror. Αυτό τον καιρό δουλευει το πρωτο του graphic novel, το οποιο θα εκδοθεί τον Δεκεμβρη του 2024 από την Jemma Press.

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants