Κώστας Φραγκιαδάκης

Γεννήθηκε το 1969, στη Θεσσαλονίκη, και σπούδασε Νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εδώ και 25 χρόνια, εικονογραφεί ιστορίες επικής φαντασίας, μυθολογίας, κοινωνικά, παραμύθια, sci-fi, γουέστερν, κ.ά., που έχουν εκδοθεί από πολλούς ελληνικούς  εκδοτικούς οίκους, καθώς και ιατρικά βιβλία και παιδικά περιοδικά. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις και συνέδρια comics.

Μεταξύ άλλων, έχει σχεδιάσει ιστορίες του θρυλικού ήρωα ΜΠΛΕΚ για τις εκδόσεις Mikros Iros Publications, (που μεταφράστηκαν και εκδόθηκαν και στην Ιταλία από τις εκδόσεις Edizioni If). Εδώ και χρόνια σχεδιάζει τις καινούργιες περιπέτειες του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ σε  βιβλία και σε comics και αποτελεί τον βασικό σχεδιαστή των νέων ιστοριών του ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΫ.

Στις τελευταίες του δουλειές, περιλαμβάνονται μια σειρά παιδικών παραμυθιών με τίτλο ΤΑ ΜΕΓΑΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (2015-2017), αλλά και εικονογραφήσεις ιστοριών της Ελληνικής μυθολογίας, (2018-σήμερα) από τις εκδόσεις  Α. Α. Λιβάνη, αλλά και μια σειρά με τα τολμηρού περιεχομένου προσωπικά του art books, με τίτλο GUILTY PLEASURES, που αριθμεί ήδη έξι τεύχη.

Ζει στην Αθήνα, με τη γυναίκα του, Ιωάννα, και τον γιο του, Γιώργο.

Με την Οικονομική Υποστήριξη

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants