Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss)

Έχει σπουδάσει κινούμενο σχέδιο και εικονογράφηση στο Λονδίνο, και εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο των comics από το 2003. Έχει δημιουργήσει τα comics ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ (εκδ. Μ. Σιδέρη, 2018) και ΑΓΡΙΑΔΕΣ (εκδ. Ένατη Διάσταση, 2017), καθώς τη σειρά comics ΤΕΖΑ (εκδ. Jemma Press, 2003-2013), την οποία, το 2016, μετέτρεψε σε σειρά κινουμένων σχεδίων για το comedylab.gr.

Το graphic novel του, ΘΕΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ, εκδόθηκε στα αγγλικά (Amazon Kindle, 2015), τα γαλλικά (εκδ. M’edite, 2015), τα ελληνικά (εκδ. Webcomics, 2016) και τα τουρκικά (εκδ. Gürer Yayınları, 2017). Το 2006, δημιούργησε το βραβευμένο δημιουργικό γραφείο Αnimatic Vision, μέσω του οποίου έχει εκδώσει τα περιοδικά E-SENSE, MOSQUITO, HAPPY REVOLVER και το μακρόβιο webcomic ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εκδοτικές εταιρίες όπως Άγκυρα, Hamilton, Mac Millan, Pearson και εταιρίες παραγωγής όπως Pencilmation, Boo productions κ.ά., σε Ευρώπη και Αμερική.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ως εικονογράφος, σχεδιαστής comics και κινουμένων σχεδίων. Τον ελεύθερο του χρόνο δημιουργεί 2d video games.

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants