Παναγιώτης Πανταζής

O Παναγιώτης Πανταζής γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, όπου ζει και ζωγραφίζει, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί μουσική ως Pan Pan.

Σταθερός συνεργάτης του περιοδικού “9” τα τελευταία 5 χρόνια της κυκλοφορίας του, δημοσίευσε το πρώτο άλμπουμ του με κόμικς το 2007 (Common Comics #1, Giganto). Ακολουθούν πάνω από 20 κυκλοφορίες σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους όπως Giganto, ΚΨΜ, Jemma, 9η Διάσταση ή σε αυτοεκδόσεις. Από το 2011 έχει κυκλοφορήσει πάνω απο 400 online comic strips σε σειρές στο socomic.gr (Μνήμες Γαβριήλ Φρανσουά, Mαρμελάδα Κεράσι κα). Ήταν συνεργάτης του περιοδικού “Μπλε Κομήτης” (Polaris) από το πρώτο τεύχος του.

Πρόσφατες κυκλοφορίες του αποτελούν το “Στα Μυστικά του Βάλτου” της Πηνελόπης Δέλτα, σε σενάριο Γιάννη Ράγκου, από τις εκδόσεις Polaris (Mάρτιος 2018) και το “Μέρες Λατρείας” (σενάριο: Πανταζής-Γούσης, σχέδιο: Πανταζής, εκδόσεις Polaris).

O Καπετάν Μιχάλης είναι η νέα του δουλειά όπου αναλαμβάνει την σεναριακή διασκευή του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη και το σχέδιο, ενώ αποτελεί άλλη μια συνεργασία με τον Γιώργο Γούση, αυτή τη φορά από τον ρόλο του editor.

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants