Μαρία Μπιντζηλαίου – Seeker

Η Μαρία Μπιντζηλαίου ή Seeker, γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα και σπουδάζει στην Καλών Τεχνών Ιωαννίνων σε μια απόπειρα να ενώσει τα κόμικς που αγαπά με τη ζωγραφική.

Έχοντας ανακαλύψει την αγάπη της για τα κόμικς και συγκεκριμένα για τα manga στην πρώτη γυμνασίου, η Μαρία που της άρεσαν η ζωγραφική, οι γοργόνες, οι δεινόσαυροι και η μυθολογία, αποφάσισε ότι μια μέρα θα προσπαθήσει να ζωγραφίσει τις ιστορίες της και να τις κάνει κόμικ. Το ψευδώνυμο Seeker προέκυψε μιας και βρίσκεται σε μια ασταμάτητη καλλιτεχνική αναζήτηση – ή τουλάχιστον έτσι λέει.

Τον Απρίλιο του 2022 εκτύπωσε το πρώτο τεύχος της αυτοέκδοσης με τίτλο “Priers, Manifesting”, τον Μάιο του 2023 ακολούθησε το δεύτερο τεύχος της σειράς με τίτλο “Priers, Aggravated” και τον Μάιο του 2024 αποσκοπεί στην έκδοση του τρίτου τεύχους της σειράς με τίτλο “Priers, Gestating”.

Στο άμεσο μέλλον ευελπιστεί να ασχοληθεί περισσότερο με τα κόμικς της και ιδανικά θα την ενδιέφερε να εργαστεί ως concept artist στα πλαίσια επιτραπέζιων παιχνιδιών τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για εκείνη.

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants