Σταύρος Κιουτσιούκης

Γεννήθηκα το 1978 στην Θεσσαλονίκη, όπου ζω και εργάζομαι ως δημιουργός χιουμοριστικών και ερωτικών κόμικς, αφού προηγουμένως απέτυχα παταγωδώς σε άλλες εργασίες. Στα 17 μου “ίδρυσα” την αυτοεκδοτική φάντασμα zart_corps, με την οποία έκτοτε κυκλοφορώ τουλάχιστον ένα φανζίν ετησίως σε μικρό τιράζ.

Γνωστές δουλειές μου είναι η τριλογία (τεσσάρων τόμων) YELLOW BOY από την Ένατη Διάσταση, τα ερωτικά κόμικς Ο ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΕΤ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ, καθώς και το πειραματικό κόμικς ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Με την Jemma Press έχω κυκλοφορήσει και τα ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ, μια σειρά σκίτσων με θέμα τα γυναικεία πέλματα, όπως και το χριστουγεννιάτικο ερωτικό κόμικ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ (Νοέμβριος 2020). Πιο πρόσφατες δουλειές μου είναι τα: ΤΡΟΜΟΣ (Δεκέμβριος 2020, zart_corps), ΜΟΥΣΚΕΜΑ (Ιούνιος 2021, zart_corps) και ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Ιούνιος 2021, zart_corps).

Στα social δημοσιεύω τακτικά σειρές strip και ορφανά σκίτσα, εμπνεόμενος πάντα από την καθημερινότητα των κοριτσιών και τις φαντασιώσεις μου.

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants