Νικόλας Στεφαδούρος (Stef)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, εργάστηκε ως μηχανικός, αλλά σύντομα τον τράβηξε το αντικείμενο του εικονογράφου και του κομίστα. Παρακολούθησε με υποτροφία στη σχολή Βακαλό το μονοετές εργαστήριο comics, με δάσκαλο τον γνωστό κομίστα Νίκο Κούτση.

Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ως κομίστας/εικονογράφος και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως οι Desyllas Games, MAC Cosmetics, Dufry, Νουνού, ΙΟΝ και με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι Σταμάτης Κραουνάκης, Γιάννης Ζουγανέλης κλπ. Έχει στο ενεργητικό του ήδη 11 εκδόσεις, και έχει βραβευτεί δύο φορές στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς, με ένα Βραβείο Κοινού το 2017 και ένα Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη το 2016.

Αυτό το διάστημα, συνεργάζεται με το SoComic.gr, όπου σχεδιάζει εβδομαδιαία το comic strip ΜΠΑΜΠΑΔΟΪΣΤΟΡΙΕΣ και το COMedICS, σε σενάριο του Διονύση Ατζαράκη, έχει έχει ως “καλλιτεχνικό του σπίτι” το Teesney.com, και διδάσκει comics στο Εργαστήρι Τέχνης “Ζωγραφίζω”, στο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης “Το Κουβάρι” και στο δημοτικό σχολείο Φιλοθέης.