Παραμυθοκόμιξ

Κυριακή
11:30 - 13:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Θέατρο

Kids

Εκεί που τα παραμύθια ανταμώνουν τα comics, οι Παραμυθοκόρες συναντούν τον Παραμυθογένη!

Λίγο πριν την έκδοση της νέας τους συνεργασίας, οι αφηγήτριες Αντωνία Βέλλιου, Βασιλεία Βαξεβάνη και Ιφιγένεια Κακριδώνη, μαζί με τον εικονογράφο Δημήτρη Κάσδαγλη, προσκαλούν τους μικρούς φίλους να ανακαλύψουν την μαγεία των comics, μέσα από μια ιδιαίτερη και άκρως δημιουργική αφήγηση παραμυθιών.

Ο Δημήτρης Κάσδαγλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι εικονογράφος βιβλίων για παιδιά και δημιουργός comics. Σπούδασε Οπτική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Αγγλίας στο Μπέρμινγκχαμ και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με υποτροφία του ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, με μάστερ στην αφηγηματική εικονογράφηση. Η δουλειά του έχει βραβευτεί και διακριθεί σε διαγωνισμούς και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με τον φορέα Comicdom, συμμετέχει ως σκιτσογράφος σε δρώμενα και εργαστήρια για παιδιά και εκπαιδευτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο. Παράλληλα, κάνει μαθήματα δημιουργίας comics σε παιδιά και εφήβους, ενώ έχει κάνει σεμινάρια και παρουσιάσει τη δουλειά του στην Ένωση Γραφιστών και στα φεστιβάλ comics Comicdom Con Athens και AthensCon.

Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στα events απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants