Οι Νικητές των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς 2024

Σάββατο
16:00 - 17:00
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»

Μία μόλις ημέρα μετά την απονομή των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, η Ακαδημία διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των νικητών και των νικητριών των φετινών βραβείων. Σε αυτό το πάνελ, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε τους/τις δημιουργούς που βρίσκονται πίσω από τα βραβευμένα κόμικς της χρονιάς και να τους θέσετε τα δικά σας ερωτήματα για τα έργα τους.

Ποιοι και ποιες, όμως, θα παρουσιάσουν τα έργα τους στην εκδήλωση; Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς! Τα βραβεία θα ανακοινωθούν στην Τελετή Απονομής της Ακαδημίας που θα λάβει χώρα λιγότερο από 24 ώρες πριν. Γι’ αυτό και το πάνελ της εκδήλωσης θα παραμείνει ένα επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την ημέρα της απονομής των ΕΒΚ 2024. Συναρπαστικό;

Χορηγός των φετινών Ελληνικών Βραβείων Κόμικς είναι το ComicStrip

Τα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς δημιουργήθηκαν το 2015, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα Comicdom Awards και εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή για τα βραβεία, τα οποία πλέον πέρασαν εξ ολοκλήρου στα χέρια των κατεξοχήν ενδιαφερομένων, των μελών της ελληνικής σκηνής comics. Tο Comicdom CΟΝ Athens εξακολουθεί να φιλοξενεί την τελετή απονομής, δίχως όμως να εμπλέκεται στα βραβεία σε επίπεδο διοργάνωσης ή λήψης αποφάσεων, καθώς το οργανωτικό και εκτελεστικό κομμάτι το χειρίζεται η Ακαδημία των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, που αποτελείται από καλλιτέχνες, εκδότες, δημοσιογράφους, μεταφραστές, ιδιοκτήτες καταστημάτων comics και ιδιοκτήτες διαδικτυακών ιστότοπων και είναι αυτοί που, με την ψήφο τους, αναδεικνύουν τις εκδόσεις και τους καλλιτέχνες που διακρίνονται κάθε χρόνο.

Sponsors

Supporters

Partners

Creative Partners

Media Sponsors

Participants