Ο Θρύλος Της Wonder Woman

Όλες τις Μέρες
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Γκαλερί Χατζηκυριάκος Γκίκας

Η φετινή κεντρική διεθνής έκθεσή μας, γιορτάζει τα 80 χρόνια της εμβληματικής αμαζόνας της DC Comics και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Cartoon Art Museum του Σαν Φρανσίσκο.

Ογδόντα χρόνια τώρα, η Wonder Woman είναι αναμφισβήτητα η πιο αναγνωρίσιμη υπερηρωίδα. Καμία άλλη ηρωίδα από τα comics, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση ή τη σύγχρονη μυθοπλασία δεν είναι τόσο γνωστή – οπτικά – όσο αυτή, καθώς το αποτύπωμα της στην ψυχαγωγία εκτείνεται όχι μόνο σε πολλές γενιές, αλλά και υπερβαίνει τα γλωσσικά εμπόδια και τις ηλικίες, αποτελώντας πηγή έμπνευσης, χειραφέτησης και ενδυνάμωσης για εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο.

Η έκθεση περιλαμβάνει comics, αντικείμενα και πρωτότυπες εικονογραφήσεις πολλών από τους πλέον εξέχοντες καλλιτέχνες της Wonder Woman, στην πλούσια 80χρονη ιστορία της.

Επιμέλεια Έκθεσης: Andrew Farago, Λήδα Τσενέ 

Όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, για την είσοδο στην έκθεση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (για τους ενήλικες), ή δήλωση self test (για τους ανήλικους).

Grand Sponsors

Affiliates

Creative Partners

Media Sponsors

Participants